Home » Megoldásaink

Megoldásaink

Megoldásaink, sikerünk garanciái

1.       Költségcsökkentés, költségoptimalizálás:

Garantáljuk, hogy – a ház érdekeit szemelőt tartva – megvizsgáljuk a jelenlegi költség szerkezetet. Javaslatot teszünk a különféle közüzemi és egyéb szolgáltatókkal kötött szerződések optimalizálására. ezzel akár 20-30%-os megtakarítást is realizálni lehet.

 2.       Átláthatóság – ellenőrizhetőség:

Az általunk alkalmazott szoftver lehetőségeit kihasználva biztosítjuk a tulajdonosoknak saját folyószámlájuk naprakész on-line, napi 24 órán keresztüli elérését, a ház összes bejövő és kimenő (ha van) számláinak, az egyéb hivatalos iratoknak (szerződések, levelezések, stb.) megtekinthetőségét. A Számvizsgáló Bizottság, ill. a Felügyelő Bizottság tagjai részére az előző havi teljes könyvelési kivonatok is elérhetőek. Gyakorlatilag minden általunk kezelt ingatlan saját weblappal rendelkezik, ahol a nyilvános és közérdekű információkon kívül a személyre szabott különböző jogosultsági szinteknek megfelelő védett tartalmak is elérhetőek.

 3.       Átgondolt ügyviteli és iratkezelési rendszer, elektronikus archiválás:

Az általunk kezelt házak iratait számviteli politikánknak és iratkezelési rendszerünknek megfelelően katonás rendben tartjuk. Bármely archivált anyag, hivatalos dokumentum kikérése esetén garantáljuk, hogy 24-48 órán belül (munkanapokon) rendelkezésre bocsátjuk a kívánt anyagot. Minden beérkező és kimenő iratot elektronikusan is archiválunk. A teljes könyvelési adatbázist is napi rendszerességgel mentjük.

 4.       Folyamatos rendelkezésre állás 0-24 órás telefonos ügyelet:

Garantáljuk, hogy mi 0-24 óráig elérhetőek vagyunk, hogy sürgős esetekben azonnal el tudjuk kezdeni az intézkedést! Nem kell attól aggódnia, hogy mi történik, ha például a ház gondnoka (ha van ilyen) nem elérhető.

 5.       Üvegzseb:

Minden általunk megkötött szerződés esetén garantáljuk legoptimálisabb, legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat, amit több éves megbízható kapcsolatokkal érünk el, olyan cégekkel, akik maguk is hosszú távon gondolkoznak, nem az egyszeri nagy profitra törekednek, hanem értékelik a hosszabb távú, de stabil bevételeket. Minden alvállalkozóval, megbízott szakemberrel tiszta, áttekinthető és szabályos elszámolást készítünk. Minden költségről, teljesítésről számlát kérünk, amivel a ház felé elszámolunk. Megvetjük a szakmában sajnos kialakult kenőpénz intézményét. Ez esetenként 30%-al is drágíthatja a fenntartással, hibaelhárítással és felújítással kapcsolatos költségeket!

 6.       Nálunk nincsenek rejtett költségek:

Számtalanszor tapasztaltuk, hogy a költségvetésben olyan a tervezés idején nem szereplő tételek jelentek meg, mint nyomtatási díj, benzinköltség, telefon díj, stb. Megítélésünk szerint (mint ahogy azt az alvállalkozóktól is elvárjuk) egy tőkeerős, stabil anyagi helyzetben lévő megbízható vállalkozásnak képesnek kell lennie a saját működési költségeit a bevételeiből finanszírozni.

  Copyright ©2010 President Társasházkezelő Kft., Minden jog fenntartva.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com